Roțile de sprijin și picioare de sprijin pentru remorci și rulote

Roțile de sprijin și picioarele de sprijin sunt o idee cu adevărat bună. Acestea sunt extrem de importante pentru siguranța generală a rulotei sau remorcii dumneavoastră. De exemplu, roata de sprijin este ridicată de multe ori. Din acest motiv este extrem de important ca roțile de sprijin și picioarele de sprijin să fie de cea mai bună calitate. Aceasta este o garanție pentru a vă simți încrezător atunci când transportați vehiculul dumneavoastră remorcat și când acesta se află în staționare.

Roți de sprijin

După cum s-a menționat, roata de sprijin este o parte importantă a remorcii dumneavoastră. Legarea și deplasarea remorcii sau rulotei vor fi mult mai ușoare cu o roată de sprijin bună. Importanța sa este ușor de înțeles, iar această piesă a vehiculului dumneavoastră remorcat trebuie îngrijită pentru a se asigura că este întotdeauna de cea mai bună capacitate. Dacă o păstrați în stare bună și o înlocuiți în timp util, atunci când este necesar, veți avea un vehicul de transport care oferă o bună circulație a drumului și care este stabilă pe poziție.

Picioare de sprijin

Piciorul de sprijin este, după cum sugerează și numele, un picior care ajută la susținerea și stabilizarea remorcii sau rulotei. Este foarte important să luați în considerare tipul de suprafață pe care se află vehiculul remorcat. Nu este recomandă să poziționați remorca sau rulota oriunde, deoarece există limite pentru ceea ce poate suporta piciorul de sprijin. Picioarele de sprijin nu sunt proiectate să suporte întreaga greutate a rulotei sau remorcii. Prin urmare, trebuie să aveți în vedere o suprafață bună atunci când vă parcați vehiculul, indiferent dacă parcați pentru o perioadă scurtă sau lungă.