Osii de remorcă și frâne de roți

Osii de remorcă

O osie de remorcă este un element cheie pentru o remorcă sau rulotă complet funcțională. Dacă osia s-a deteriorat, uzat sau corodat, trebuie înlocuită. În cazul în care frânele roților de pe remorca dumneavoastră cu frâne trebuie să fie recondiționate, de obicei, soluția cea mai bună și cea mai puțin costisitoare este să se înlocuiască totul, în loc să se recondiționeze o osie veche și uzată.

Osii de remorcă cu frână și fără frână

La Valeryd veți găsi atât osii de remorcă cu frână, cât și osii de remorcă fără frână de la câțiva producători și în multe dimensiuni. În cazul puțin probabil că osia de care aveți nevoie pentru remorcă sau rulotă nu este disponibilă, putem produce o osie personalizată pentru dumneavoastră. În acest caz, trebuie doar să ne contactați pentru a afla perioada de livrare și prețul.

Pachet complet de osii pentru remorci

De asemenea, oferim pachete complete de osii de pe piață, formate din osii, cuplaje precum și toate piesele pentru transmisia frânei.

Valeryd oferă, de asemenea, osii false pentru remorci, cu sau fără frâne.
Osii de remorcă fără frâne:
Avem osii de remorcă fără frâne pentru 750-1000 kg
Osii de remorcă cu frâne:
Avem osii de remorcă cu frâne pentru 750-1800 kg

De reținut la alegerea unei osii pentru o remorcă sau rulotă:

Cine a fabricat osia dumneavoastră actuală? Dacă nu sunteți sigur, acest lucru poate fi specificat fie pe capacul butucului, pe o placă situată pe corpul osiei sau pe spatele plăcii de ancorare a frânei. Acum, aflați ce cuplare aveți. În sfârșit, trebuie să știți greutatea totală a remorcii dumneavoastră și să verificați măsurătorile A, B și C. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să alegeți o osie de la același producător cu măsurătorile corecte și o greutate maximă care corespunde cu greutatea totală a remorcii sau cu un nivel mai sus. De asemenea, nu uitați să verificați diametrul frânelor.

Unindu-vă forțele cu Valeryd căpătați un partener care, prin cunoștințe solide și experiență vă poate oferi exact piesele care se potrivesc cu nevoile particulare ale companiei sau persoanei. Luați decizii știind că totul va fi realizat și finalizat în modul aprobat.