Sistem electric și iluminat pentru remorcă

Având în vedere toate reglementările și dispozițiile care se aplică diferitelor tipuri de siguranță, sunt esențiale un sistem electric și un sistem de iluminat pentru remorcii complet funcționale. De asemenea, este extrem de important să fiți vizibil dacă vehiculul dumneavoastră tractează o remorcă sau o rulotă. Cu toate acestea, cel mai important dintre toate, sistemele electrice între vehicul și remorca tractată trebuie să funcționeze astfel încât traficul înconjurător să poată vedea cu ușurință indicațiile date de lămpile vehiculelor.

Sistemul electric

Sistemul electric și iluminatul remorcii constau dintr-un conector, cablu și lămpi. Conectorul prorpiu-zis conectează remorca la sistemul electric al mașinii, astfel încât lămpile remorcii să se aprindă. În mod normal, remorca sau rulota trebuie să aibă lămpi de semnalizare, indicatoare și lămpi de poziție complet funcționale. Conectorul remorcii este cu 7 sau cu 13 căi. Trebuie doar să alegeți ce se potrivește vehiculului dumneavoastră. Dacă există vreo incertitudine cu privire la ceea ce este necesar, vă rugăm să ne contactați și vă vom asista. Dacă aveți un conector cu 13 căi pe autovehicul, dar un conector cu 7 direcții pe remorcă sau viceversa, în mod natural, avem în stoc adaptoare care rezolvă această problemă.

Diferite tipuri de lămpi

Lămpile de pe remorcă sau rulotătrebuie să fie de același tip pe tot vehiculul. Dacă doriți să înlocuiți modelul actual al lămpii, trebuie să înlocuiți toate lămpile aplicabile pe remorcă pentru a garanta că totul funcționează așa cum a fost proiectat. De asemenea, este posibil să înlocuiți lămpile tradiționale cu lămpi cu LED-uri. Există o serie de avantaje oferite de LED-uri, de exemplu, au o durată lungă de viață în comparație cu lămpile obișnuite. Există, de asemenea, unele aspecte ecologice semnificative asociate cu utilizarea lămpilor cu LED în locul lămpilor comune. Valeryd are o gamă largă de lămpi cu LED-uri. Oferim, de asemenea, kituri complete de iluminat care includ toate piesele necesare, cum ar fi conectorul remorcii, cablurile remorcii, indicatoarele și lămpile din spate. Acestea includ, de asemenea, cleme și clești.