Capete de cuplare și frâne inerțiale pentru remorci și rulote

Aveți nevoie de un cap de cuplare sau de o frână inerțială pentru remorca dumneavoastră? Atunci Valeryd este răspunsul dumneavoastră. Producem frâne inerțiale și capete de cuplare de înaltă calitate, care se potrivesc majorității rulotelor și remorcilor disponibile pe piață. Cu noi de partea dumneavoastră, vă puteți simți în siguranță pe tot drumul.

Cap/cuplă de cuplare

În gama de produse Valeryd veți găsi și capete de cuplare pentru remorci cu frână de 750-3500 kg și remorci fără frâne de 750-1200 kg. Dacă nu sunteți sigur dacă un cap de cuplare este potrivit pentru remorca dumneavoastră, acest lucru se poate rezolva cu ușurință. Căutați pe site-ul nostru web.

Frânele inerțiale

Uneori există exemple de tehnologii ingenioase care vă pot uimi, frâna inerțială este un astfel de exemplu. O frână de acest tip încetinește o remorcă cu ajutorul greutății proprii a remorcii. Frânele inerțiale de la Valeryd sunt perfecte pentru remorci și caravane cu frânare de la 950 la 3500 kg.

Mai multe informații:

Frâna inerțială propriu zisă este atașată de mașină prin cuplă. Tehnica acestui design implică amplasarea cuplei într-un tub care se poate deplasa înainte și înapoi, ceea ce înseamnă că atunci când frânele sunt aplicate pe mașină, frâna inerțială este comprimată. Frâna inerțială și frânele de roți sunt îmbinate prin intermediul transmisiei frânei. Forța care apare este transferată de la tubul în frâna inerțială la frânele roților prin cabluri și tije. Forța generată în frâna inerțială activează mecanismul de frânare din frânele roților. Prin urmare, se produce frecare între tamburul de frână atașat de roată și de saboții de frână. Această frecare înseamnă că viteza remorcii scade, iar combinația vehiculelor se reduce. O soluție ingenioasă care facilitează cu adevărat transportul de la punctul A la punctul B.